Navigatie

Wat is het verschil tussen jullie codes en codes van GS1.nl?

Wij merken dat er veel onduidelijkheid heerst tussen de EAN codes die u bij ons kunt afnemen en de codes die GS1 aanbiedt. Veel verkopers komen in eerste instantie terecht op de website van GS1. Dit komt omdat GS1 jarenlang de enige uitgever was van EAN nummers in Nederland. GS1 richt zich op de grote merken en internationale bedrijven. Merkhouders kunnen daar EAN codes aanvragen voor de fysieke winkel. Maar bent u importeur en heeft u een (kleine) webwinkel of ontwerpt u zelf artikelen dan kunt u in de meeste gevallen veel voordeliger uit zijn.

Velen van u zullen al even gekeken hebben op de website van GS1. Eén ding valt direct op; de codes van GS1 zijn niet voordelig. Naast de eenmalige startkosten, betaalt u ook nog eens abonnementskosten. De abonnementskosten, maakt de drempel om te gaan verkopen via externe verkoopkanalen weer extra hoog. Zonde! Want door te handelen via deze verkoopplatforms bereikt u op een zeer effectieve manier, zonder marketingkosten in één klap miljoenen extra potentiële klanten. Alleen bij bol.com al 5 miljoen!

Volgens EAN Code Benelux zijn wij nog altijd #1 EAN code reseller van Nederland voor de online markt. Bij ons is het codes bestellen en direct ontvangen. Niets meer en niets minder! Bij ons betaalt u géén abonnementskosten en hoeft u géén jaarcijfers aan te leveren.
 Welke soort EAN code is geschikt voor mijn bedrijf?

Er bestaan twee vormen van EAN codes;

Reguliere EAN codes
Reguliere EAN codes zijn zeer geschikt voor online webwinkels of verkoopplatforms en worden direct uitgegeven en geleverd. Omdat uw codes op de bekende verkoopplatforms automatisch gekoppeld worden aan uw producten, kunt u de codes direct gebruiken en invullen waarnodig. Doordat de codes in een later stadium worden voorzien van product- en prijsinformatie, zijn deze codes zeer voordelig ten opzichte van de geregistreerde EAN codes. Als u reguliere EAN codes zou scannen is alleen de EAN cijferreeks zichtbaar op de scanner. Uiteraard is het wel mogelijk dat u zélf de codes voorziet van prijs- en productinformatie in uw eigen kassasysteem, maar dit is zeker niet noodzakelijk als u alleen online gaat handelen.

Voor reguliere EAN codes betaalt u een eenmalig bedrag. Alle uitgegeven codes worden bijgehouden in een online EAN database, zodat het onmogelijk is dat deze codes nogmaals worden uitgegeven.  

Geschikt voor: kleine fysieke winkels, online webshops en verkoopplatforms als bol.com en Amazon
Te koop bij: EAN-Barcode.nl, op deze pagina kunt u EAN codes kopen.


Geregistreerde EAN codes
Geregistreerde EAN codes zijn voorzien van bedrijfsinformatie van eigenaar en merkhouder. Product -en prijsinformatie dient u zelf aan de codes toe te voegen door middel van een kassasysteem. Op deze manier kunnen uw klanten het gekochte product en prijs hiervan op het kassascherm en achteraf op de bon aflezen.
 
Geregistreerde EAN codes worden veel gebruikt in grote fysieke winkels. Deze codes worden binnen twee dagen geleverd. Voor het aanvragen van bovenstaande codes, betaalt u startkosten (de hoogte hiervan is afhankelijk van uw jaaromzet) en abonnementskosten. Ook dient u jaarcijfers van uw onderneming te overleggen.

Geschikt voor: fysieke winkels
Te koop bij: GS1.nl

Bent u een Belgische ondernemer en wenst u de BTW te verleggen naar eigen land? Dan raden wij aan de EAN codes te kopen op EANcode.be.
 Vraagt uw afnemer om een EAN code?

Heeft u zelf een product uitgebracht en vraagt uw afnemer om een EAN code? Bedenk dan waar de producten verkocht gaan worden en bespreek de wensen samen met uw klant. Worden de codes alleen gebruikt voor online verkoop of worden de producten in winkels en warenhuizen verkocht, waar men de codes zal scannen voor het actualiseren van de voorraad? 


Gratis uitproberen

Twijfelt u nog? Bestel eerst een pakket van twee codes om te kijken of deze voldoet aan uw verwachtingen. Bij dit pakket zullen wij direct een kortingscode meesturen, zodat de kosten van deze bestelling in mindering worden gebracht op uw volgende bestelling.

 

© 2015 - 2018 EAN-Barcode.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel