Meestgestelde vragen

Wat is een EAN code?
►EAN is een afkorting van Europees Artikel Nummer. Het is een 13-cijferige code die zich op een product onder de streepjescode bevindt. Het is een unieke code om zo een product of producteenheid een identificatie te geven. Voor elk product, elke variatie of eenheid is een uniek EAN nummer nodig.


Wat is een barcode?
►Een barcode zijn de streepjes boven de EAN code. Een barcode wordt ook wel "streepjescode" genoemd.


Hoe kunnen jullie zo goedkoop zijn?
►Doordat wij de EAN codes per miljoenen tegelijk inkopen, kunnen wij deze aanbieden tegen een zeer scherp tarief. Dagelijks controleren wij de prijzen van alle EAN webwinkels, zodat u altijd verzekerd bent van de laagste prijs. Door onze jarenlange ervaring in de e-commerce, hebben wij een goede Google positie kunnen opbouwen, waardoor we weinig kosten aan marketing kwijt zijn.


Zijn de kosten eenmalig?
►Ja, daar kunnen we heel kort en krachtig over zijn. Bij ons zijn de kosten laag en eenmalig. U betaalt géén registratiekosten, géén abonnementskosten en géén jaarlijks terugkerende kosten. 


Moet ik de codes ergens registreren?
►Nee, u hoeft de codes nergens te registreren, codes kunnen na ontvangst direct gebruikt worden. Wilt u de bedrijfsnaam en / of merk van het product gekoppeld hebben aan de code, dan adviseren wij u eerst de spelregels van het desbetreffende platform na te gaan. Sommige platformen accepteren enkel op naam geregistreerde EAN codes (GS1-code). Wees hier bewust van voordat u EAN codes aanschaft.


Kan ik de codes voor alle producten gebruiken?
►Enkele categorieën vragen om extra voorwaarden, zoals sieraden. De regels hiervoor kunnen per platform verschillen. Boeken en tijdschriften, maar ook farmaceutische producten kunt u niet van een EAN-code voorzien, deze goederen gebruiken andere codes.


Waar kan ik de codes allemaal gebruiken?
►Onze codes worden wereldwijd geaccepteerd en zijn multi inzetbaar:

  • Vrijwel alle verkoopplatformen 
  • Webshops die in eigen beheer zijn
  • Voorraadbeheersystemen
  • Fysieke winkels
  • E-fulfilment diensten
  • Magazijnstellingen
     

Hoe koppel ik de EAN codes aan mijn producten?
►Het koppelen van de codes doet u op het verkoopplatform waar u gaat handelen of (voorraaad)systeem waar u de codes gaat gebruiken. Dus naast productomschrijving, titel en prijs vult u ook de EAN code in. Op deze manier wordt product en code automatisch aan elkaar gekoppeld.


Hoeveel codes heb ik nodig?
►Als uw product verschillende kleuren en/of maten heeft, dan gebruikt u voor iedere variatie een andere code. Bijvoorbeeld; 1 T-shirt in 5 verschillende kleuren en 2 verschillende maten, vereist 10 EAN codes (1 * 5 * 2).

 

 

 

 


 

© 2015 - 2024 EAN-Barcode.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel