Wij zijn EAN-Barcode.nl...

...en hebben het beste met u voor! Om één simpele reden; dat ook wij zijn gestart als (internet)ondernemer. Als ondernemer van een goedlopende (web)winkel kunt u veel omzet behalen, maar ook veel kosten betalen.

Als u uw verkoopkanalen wilt uitbreiden naar verkoopplatforms als bijvoorbeeld bol.com en Amazon, dan heeft u EAN codes nodig. Een EAN code is niets anders dan een identificatiecode voor uw product. Bij een klein aantal producten zijn de prijzen voor deze codes nog wel te overzien, maar bij honderden of misschien wel duizenden artikelen in uw webwinkel kunnen de kosten hoog oplopen.

Op een gegeven moment vonden wij het wel welletjes met de alsmaar doorlopende abonnementsprijzen voor EAN code pakketten en zijn wij gaan onderzoeken of dit goedkoper kon. En dat kon het zeker! Niet veel later, in 2015, werd EAN-Barcode.nl geboren. Bij ons betaalt u alleen de eenmalige aanschafkosten van de codes, dus géén abonnementskosten.

...en ook EANcode.be

Inmiddels hebben zowel grote als kleine bedrijven ons gevonden. Hebben wij miljoenen codes uitgegeven aan meer dan 10.000 unieke partijen. In 2016 vond ook steeds meer aftrek plaats door Belgische ondernemers, waardoor wij de stap naar België hebben gezet met de website www.eancode.be.

Wij vinden het belangrijk dat de drempel, om online te kunnen handelen, zo laag mogelijk blijft en dat iedereen gelijke kansen geniet. Zowel grote als kleine ondernemers.

Bij ons bent u altijd verzekerd van unieke, wereldwijd geaccepteerde EAN codes. Onze codes worden erkend door EAN Code Benelux.

Onze klanten:

Hieronder vindt u een greep uit ons klantenbestand. Bent u klant bij ons, maar staat u er niet tussen? Laat het weten en wij plaatsen uw logo!

 

per pagina
    1 - 20 van 49 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3
© 2015 - 2024 EAN-Barcode.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel