Navigatie
 • 3 Stuks Unieke EAN Codes
  3 Stuks Unieke EAN Codes
  € 2,95
 • 5 Stuks Unieke EAN Codes
  5 Stuks Unieke EAN Codes
  € 3,95
 • 10 Stuks Unieke EAN Codes
  10 Stuks Unieke EAN Codes
  € 6,95
 • 25 Stuks Unieke EAN Codes
  25 Stuks Unieke EAN Codes
  € 13,95
 • 50 Stuks Unieke EAN Codes
  50 Stuks Unieke EAN Codes
  € 15,95
 • 100 Stuks Unieke EAN Codes
  100 Stuks Unieke EAN Codes
  € 21,95
 • 250 Stuks Unieke EAN Codes
  250 Stuks Unieke EAN Codes
  € 34,00
 • 500 Stuks Unieke EAN Codes
  500 Stuks Unieke EAN Codes
  € 45,00
 • 1000 Stuks Unieke EAN Codes
  1000 Stuks Unieke EAN Codes
  € 50,00
 • 3000 Stuks Unieke EAN Codes
  3000 Stuks Unieke EAN Codes
  € 89,95
 • 5000 Stuks Unieke EAN Codes
  5000 Stuks Unieke EAN Codes
  € 99,00
 • 10.000 Unieke EAN Codes
  10.000 Unieke EAN Codes
  € 165,00

Wat is een EAN code?
Een Europees Artikel Nummer, is de cijferreeks die u onder de streepjescode op een product vindt. Doordat ieder product zo'n unieke EAN code heeft, kunnen alle artikelen gemakkelijk van elkaar onderscheiden worden. Een EAN zorgt voor de identificatie van uw product. Daarom staan deze codes op vrijwel alle producten die u op de schappen in de winkels vindt. EAN codes zijn uniek en worden maar éen keer uitgegeven, zodat elk product een uniek nummer heeft.


Verschillende soorten EAN codes
Er zijn twee verschillende soorten EAN codes; reguliere ean codes en geregistreerde ean codes.

Reguliere ean codes worden voornamelijk gebruikt door webwinkels met verkoopkanalen naar verkoopplatforms. Niet geregistreerde ean codes zijn zeer voordelig en geschikt voor het verkopen van uw producten op bijvoorbeeld bol.com en Amazon. De codes worden op de sites van de bekende verkoopplatforms aan uw producten gekoppeld en zijn daarom bij aanschaf niet voorzien van product -of bedrijfsgegevens. Reguliere ean codes koopt u op deze pagina.

Geregistreerde ean codes worden voornamelijk gebruikt door fysieke winkels. Supermarkten, kledingwinkels, bouwmarkten, maar ook boekenwinkels maken gebruik van geregistreerde ean codes. Al deze winkels scannen het product bij de kassa. Op deze manier verschijnt de productnaam op het scherm en na het afrekenen ook op de bon. Deze ean codes zijn daarom prijziger dan niet geregistreerde ean codes, omdat alle codes bij afname al voorzien moeten zijn van bedrijfs -en productgegevens. Alléén GS1 geeft geregistreerde ean codes uit in Nederland.


EAN Codes kopen
Goederen die u uit het buitenland importeert of eigen gemaakte sieraden en kledingstukken hebben vaak geen EAN code en kunt u dus alleen op uw eigen website verkopen, maar dat is nu verleden tijd. Aan de hand van EAN codes kunt u nu álles verkopen op bol.com en Amazon. EAN codes heeft u nodig om uw product een identificatie te geven en te onderscheiden van alle andere miljoenen producten. 

De codes die u bij ons aanschaft vult u in tijdens het opmaken van uw content op de excelsheet van de desbetreffende verkoopplatforms. De codes worden geaccepteerd en uw product is binnen twee dagen zichtbaar en te koop voor miljoenen extra potentiële klanten. De codes die u bestelt bij EAN-Barcode.nl zijn voordelig en uitermate geschikt voor internetverkoop.


Kopen en verkopen op internet
Vandaag de dag wordt er steeds meer en meer op het internet gekocht en verkocht. Vele bedrijven bieden hun producten, naast hun fysieke winkel, ook online aan. Op deze manier bereiken zij veel extra potentiële klanten.

De wereld van online shoppen is oneindig, de drempel om een eigen webwinkel te starten is zeer laag. Volgens “Thuiswinkel Waarborg” komen er jaarlijks zo’n 2500 nieuwe webwinkels bij. Klanten vinden voor uw producten kan soms moeilijk zijn en marketing is duur. Velen vinden daarom de weg naar bol.com. bol.com dé bekendste thuiswinkel van Nederland én België, waar nu alle webwinkeleigenaren van mee kunnen profiteren. Iedereen kan nu zijn of haar producten op deze site aanbieden. Hoe ideaal!

 

Korting
Uiteraard zijn wij blij met u als nieuwe klant. Daarom speciaal voor alle nieuwe afnemers van EAN-Barcode.nl 5% korting op de eerste bestelling. Deze korting geldt op pakketten vanaf 10 stuks.
 

 

 


 

Snel van start
Start vandaag nog met verkopen! Onderstaand vindt u enkele van onze EAN code pakketten. Andere aantallen vindt u op deze pagina. 

 

© 2015 - 2018 EAN-Barcode.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel