EAN codes koppelen aan uw product

Het lijkt een lastig verhaal te zijn, maar EAN codes koppelen aan uw product is eigenlijk niets anders dan een aanvulling van de productomschrijving en niet moeilijker dan uw artikel te voorzien van een prijs.

EAN codes en uw producten op verkoopplatformen

Voordat een artikel aangeboden kan worden op een 'marketplace', wordt er gevraagd om een EAN code, deze kunt u hier bestellen. Naast het invullen van de unieke EAN code voert u ook de andere relevante informatie in, zoals de prijs en productomschrijving. Als alle vereiste velden op de juiste manier zijn ingevuld dan worden EAN code en product automatisch aan elkaar gekoppeld, hier hoeft u dus geen speciale handelingen voor uit te voeren. 

EAN codes en uw producten in fysieke winkels

Iedere winkel heeft een kassasysteem, zodat nieuwe producten aangemeld kunnen worden. Naast de gevraagde artikel- en prijsinformatie, wordt er ook om de EAN code gevraagd. Op deze manier zijn alle gegevens bekend als de eanbarcode bij de kassa gescand wordt.

Reguliere, ongeregistreerde EAN codes

Wij leveren EAN codes die niet op bedrijfsnaam staan geregistreerd, hierdoor is de levering direct en zijn de aanschafkosten laag, ook betaalt u bij ons geen abonnementskosten. Wilt u dat de codes wél herleidbaar zijn naar bedrijf en productieland, of is een geregistreerde EAN code een vereiste van het desbetreffende verkoopplatform, dan adviseren wij u om de EAN codes aan te schaffen bij GS1.

 

 

 

© 2015 - 2024 EAN-Barcode.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel